30 May 2021

Πλατφόρμες για φθηνές αγοραπωλησίες μετοχών του εξωτερικού.

 

Το να αγοράσει κανείς μετοχές του εξωτερικού μέσω Ελληνικών Τραπεζών, είναι, μέχρι τώρα τουλάχιστον, ένα ακριβό σπορ.

Αν σας ενδιαφέρει να αγοράσετε μια μετοχή και να την κρατήσετε τότε καλές πλατφόρμες (οι οποίες δεν σου κρατούν πάγιο τέλος διαχείρησης απλά βγάζουν λεφτά όταν κάνετε αγοραπωλησίες μετοχών γιατί έχουν αρκετά μεγάλο spread αγοράς και πώλησης των μετοχών είναι η παρακάτω. Όλες θα σου ζητήσουν το ΑΦΜ της χώρα που ζεις, και αν έχεις ΑΦΜ σε άλλες χώρες ακόμη και εκείνο. Είσαι φυσικά υποχρεωμένος να δηλώνεις στην χώρα στην οποία ζεις της αγοραπωλησίες για να πληρώνεις και φόρο. Αυτές είναι, μάλλον, οι καλύτερες, γραμμένες κατά σειρά προτίμησης:

www.etoro.com ( είναι καλό και για Αμερικάνικες μετοχές).

Δείτε σχόλια και εδώ: https://www.skiouraki.gr/etoro/

www.traderepublic.com/en-de  ( αυτό είναι Γερμανικό και πιο πολύ επικεντρωμένο σε Ευρωπαϊκές μετοχές).

www.webull.com ( είναι πιο πολύ για Αγγλοσαξωνικές χώρες, αλλά έχει ένα δωρεάν app με πολύ χρήσιμες και ενημερωμένες πληροφορίες ).

Δείτε εδώ και άλλες πλατφόρμες: 4 Best Brokers to Buy and Trade Stocks with 0 Commission in Greece [2021] https://supercoin.it/gr-trading-platform/16541?sorgente=2&chiave=c-%2Bstock&gclid=Cj0KCQjw78yFBhCZARIsAOxgSx0doUAu7m54oDNNK_dMeis5g50x9sMKhUxjDONKcz8ifNMzKr9jVN8aAjkOEALw_wcB

www.obrinvest.com

www.capital.com

www.plus500.gr

Αν κάνει κανείς πολλές αγοραπωλησίες π.χ. 5 αγοραπωλησίες ξένων μετοχών ανά εβδομάδα συμφέρει να κάνει κανείς δουλειά από άλλες πλατφόρμες.

No comments: