17 March 2016

Abszess-ilon ointment.



Σε περίπτωση αποστήματος το σημαντικότερο είναι η χειρουργική παροχέτευση του. Όταν όμως η χειρουργική παροχέτευση για διάφορους λόγους είναι δύσκολη τότε έχει νόημα να δοκιμάσει κανείς την αλοιφή Abszess-Ilon ointment.

Πολύ αποτελεσματική, για τοπική εξωτερική χρήση σε αποστήματα, δοθιήνες, ψευδάνθρακες και παρωνυχίες. (Αυτό προϋποθέτει όμως ότι ένας Ιατρός έχει κάνει σωστή διάγνωση πρώτα).

Προσοχή: Δεν πρέπει να εισέρχεται στα μάτια. Επίσης δεν είναι κατάλληλη για τη θεραπεία πρόσφατων τραυμάτων ή δερματικών εξανθημάτων. Δεν συνιστάται η τοπική εφαρμογή του προϊόντως σε εκτεταμένη δερματική επιφάνεια, λόγω πιθανότητας εμφάνισης συμπτωμάτων δηλητηρίασης ( πρόκληση βλαβών της νεφρικής λειτουργίας και καταστολή του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος).

Δραστική ουσία: Larch turpentine και Purified turpentine oil. 

Έκδοχα: Βαζελίνη, Κολοφώνιο, Κίτρινο κερί, Στεατικό/Παλμιτικό οξύ, Ελαϊκό οξύ, Πολυσορβάτη, Έλαιο Δενδρολίβανου, Έλαιο Ευκάλυπτου, Έλαιο θυμαριού, Θυμόλη, Πολτός Χλωροφύλλης.

Δοσολογία: Ανάλογα με την περιοχή του φλεγμαίνοντος δερματικού ιστού, απλώστε 2-3 cm αλοιφής, και καλύψτε το με κατάλληλο έμπλαστρο.

No comments: